miercuri, 13 ianuarie 2010

Bucuresti - Caminul Leu C

Caminul Leu C, la 10 minute distanta de cinematograful de ultima generatie din Romania, pare a fi desprins totusi din vremea celui de-al doilea razboi mondial. La etajul 2 o camera a ars pana la tencuiala imediat dupa sarbatori, cablurile de pe palier s-au topit, tavanul s-a facut negru, iar electricitate a ramas doar in camere, slava Domnului.

Despre conditii, nu se gasesc cuvinte. Gandacii din unele camere parca sunt in lumea lor, ferestrele sunt din lemn care sta sa putrezeasca, unele geamuri lipsesc si nu exista alte modalitati de a inchide fereastra decat cu cuie pe post de zavoare. Ciment pe jos. Toaleta are WC-uri turcesti, emanand un miros teribil uneori, iar in dusuri lipsesc cu desavarsire masurile minime de igiena. Ba mai mult, bateria de dus este de fapt un buton care se apasa si care in 1-2 secunde revine, apa oprindu-se. Au existat totusi studenti ingeniosi care folosesc o sfoara fixata in holzsuruburi pentru a nu lasa butonul sa revina. Apa vine direct combinata, rece cu calda, insa din cate am vazut vine ori cam rece, dar frecvent extrem de fierbinte.

Imi cer scuze pentru calitatea slaba a pozelor ( din punct de vedere tehnic ), am tras cateva cadre in foarte mare graba pentru a nu fi vazut. Distorsiunile din unele poze sunt din cauza spatiilor stramte in care trebuia sa fotografiez.








3 comentarii:

  1. Seamana cu caminu' 9 din Timisoara... fara saormeriile din jur probabil :)

    RăspundețiȘtergere
  2. E inadmisibil. Ministrul invatamantului ar trebui sa ia seama. Nu-mi gasesc cuvintele necesare pentru a comenta aceste poze. La prima vedere, am spus " hm... nu e cine stie ce " dar dupa ce am citit, am inteles. Totusi, sa revin. Dupa comentariul lui " Dorin" inteleg ca asa ceva e la ordinea zilei... Nu e corect ca studentilor sa nu le mai pese si sa vina intr-un camin ca acesta, fara a mai privi realitatea. Nu stiu cum sa spun, incat sa ma fac inteles...Nu e corect domnle, nu e cinstit fata de ei si gata. Fir-ar mama ei de treaba...

    RăspundețiȘtergere
  3. Aceea cu scara este beton, a 5-a, compoziţia este perfecta, încadrarea este deplasta putin in dreapta jos, altfel realizai o gaura de vierme. Succes!

    RăspundețiȘtergere